Odluka o drugom finalisti Superlige

704

U Novom Sadu odluka ko će protiv Vukova igrati za titulu

Ovog vikenda biće odigrano poslednje, deveto kolo srpske Superlige u američkom fudbalu, u kojoj još uvek nije poznato ko će sa pozicije broj 2 ući u veliko finale. Za to mesto i duel sa liderima, beogradskim Vukovima, konkurišu novosadske Vojvode i somborski Celtisi koji će u odlučujućem meču odmeriti snage baš u završnom superligaškom kolu.

Somborci će u ovom susretu imati prednost domaćeg terena, ali će naspram sebe imati ekipu koja je u prethodnih sedam nastupa bila daleko ubedljivija: Vojvode su u dosadašnjim nastupima postigle 190 poena više od svojih rivala, Sombor je u “plusu” samo 64 poena, ali u svojim redovima ima trenutno najefikasnijeg kvoterbeka Superlige, Branka Radoševića.

Uz ovaj veliki duel, koji ima sve odlike plej-of nastupa, i na ostalim terenima očekuju se zanimljivi susreti. U goste Legionarima stiže ekipa Obrenovca, Vukovi gostuju u Vršcu, dok je za nedelju zakazan i susret između niških Imperatora i Inđije.

Subota, 4. jul:

17:00 Legionari Sremska Mitrovica – Nebeski Gromovi Obrenovac
17:00 Sombor Celtis – Vojvode Novi Sad

Nedelja, 5. jul:

12:00 Imperatori Niš – Inđija Indians
17:00 Lavovi Vršac – Vukovi Beograd

Tabela: Vukovi 7-0, Novi Sad i Sombor po 6-1, Legionari 4-3, Imperatori i Inđija po 3-4, Obrenovac 2-5, Vršac 0-6, Jagodina 0-7