DLS: Zmajevi „lete“ u Vršac

915

Misiju „ekspresni povratak u elitu“, uspešno započetu u prva dva kola Druge lige Srbije, Belgrade Blue Dragonsi nastavljaju u nedelju od 15 sati, kao gosti Lavova, na Gradskom stadionu u Vršcu.

Vrščani imaju polovičan učinak. Nakon startnog poraza od Mamuta na svom terenu, savladali su Golden Bearse u Boru, pa sa dosta većom dozom samopouzdanja i željom da se u boljem svetlu prikažu domaćoj publici, nastavljaju takmičenje.

Lavovi su jedna od nepoznanica za nas ove sezone, poput ekipa iz Bora i Kikinde, sa kojima nismo ranije igrali. Odigrali su dve neizvesne i tvrde utakmice sa Borom i Kikindom i sigurno se neće lako predati, pogotovo na svom terenu. Mi smo odlično startovali i napravili dva velika koraka napred ka višem rangu pobedama nad Pastuvima i Piratima. U Vršac odlazimo bez par prvotimaca koji su usled povreda, u dogovoru sa trenerima, rešili da presede ovaj meč na klupi. I bez njih imamo solidan tim i mislim da ćemo izaći kao pobednici iz ovog duela –rekao je risiver Zmajeva, Željko Novak.