Plamenac ponovo u Zmajevima

1275

Poslednje u nizu velikih pojačanja beogradskih Plavih zmajeva je jedan od najboljih srpskih hvatača, Pavle Plamenac, koji se posle epizoda u SBB Vukovima i turskim Koč Ramsima vratio u matični klub.

Popularni Plameni je za Zmajeve igrao do sezone 2011, kada je prešao u „čopor sa Ade“, sa kojim je za četiri godine osvojio isto toliko šampionskih titula u domaćem prvenstvu i tri u regionalnom CEFL-u. Prošle godine, sa timom iz Istanbula postao je vicešampion Turske.

– Drago mi je da sam se vratio u klub u kom sam naučio šta je fudbal, a posebno mi je drago što ću biti u ekipi sa velikim prijateljima. Želja mi je da ove sezone pomognem ekipi da ostvarimo što bolji rezultat i nisam se vratio da bi se borili za opstanak – poručio je Plamenac.

Još jedno zvučno pojačanje nagoveštava da su Blue Dragonsi pred povratničku sezonu uspešno sproveli velike reforme, što ostaje da se potvrdi i na terenu. U klubu smatraju da je sastavljena ekipa koja će moći ravnopravno da se nosi sa ostalim učesnicima srpskog elitnog ranga, u kom im početak neće biti nimalo lak, jer već u prvom kolu idu na noge aktuelnim šampionima, GAT Dukesima iz Novog Sada.