Predstojećeg vikenda finalni turniri muške i ženske fleg lige

2597

Finalni turnir Seniorske fleg lige Srbije odigraće se u subotu 12. novembra u Novom Beogradu, a dan kasnije u Sremskoj Mitrovici i završnica Ženske fleg lige Srbije.

Učesnici finalnog turnira Seniorske fleg lige Srbije su ekipe Meridian Indians koja brani titulu osvojenu prošle godine, zatim Grofovi iz Novog Kneževca i Orlovi Novi Beograd iz grupe Sever, te Avala Golden Bears iz Bora, Wild Boars iz Kragujevca i Werewolves Valjevo iz grupe Jug.

Šest pomenutih timova žrebom će biti podeljeno u dve grupe u okviru kojih će svaka ekipa odigrati utakmicu sa svakom. Prvoplasirani i drugoplasirani sastavi ukrstiće se međusobno u polufinalu, a pobednici tih duela će igrati finale.

Domaćini turnira su novobeogradski Orlovi, a takmičenje počinje u 11.00 sati na terenu FK Sava u Bloku 45.

Kada je reč o finalnom turniru Ženske fleg lige, on će se odigrati u nedelju 13. novembra. U konkurenciji za naslov šampionki Srbije naći će se Vučice Beograd i Valkire Sremska Mitrovica, koje su ostvarile plasman iz grupe Sever, te ekipe Wild Cats iz Kragujevca i branilac trofeja KAF Hawks iz Obrenovca iz grupe Jug.

Sva četiri tima odigraće međusobno po jedan meč, a onaj koji bude ostvario najbolji rezultat, biće novi prvak Srbije.

Turnir u Sremskoj Mitrovici počinje u 12.00 sati na terenu FK Radnički, a u slučaju loših vremenskih prilika održaće se u sali Prehrambeno-šumarske i hemijske škole.