Kraljevske Krune na prijemu kod gradonačelnika Kraljeva

466
Kraljevske Krune Royal Crowns Kraljevo
Foto: Grad Kraljevo

Gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić upriličio je prijem za mlade igrače i trenere kluba Kraljevske Krune koji su ove takmičarske godine osvjili tri šampionske titule u svojim uzrasnim kategorijama.

Naslovom prvak države, naime, okitili su se pioniri, kadeti i juniori ovog kluba, što do sada u jednoj sezoni nije pošlo za rukom nijednom sportskom kolektivu iz Kraljeva u takozvanim kolektivnim sportovima.

Svojim entuzijazmom, trudom i upornošću ovi mladi igrači su, na čelu sa svojim trenerima i predsednikom kluba Srđanom Ćosićem, u naš grad doneli tri trofeja šampiona države u tri selekcije, a takvim uspehom ne mogu da se pohvale ni naši najpozntiji klubovi u bilo kom sportu. Ponosni smo na Kraljevske krune i potrudićemo se da uz podršku lokalne samouprave i u narednim godinama i dalje osvajaju pehare i donesu titulu i u seniorskoj konkurenciji – rekao je ovom prilikom gradonačelnik Terzić.

Predsednik i trener Kraljevskih kruna Srđan Ćosić istakao je da su u klubu svi zadovljoni postignutim rezultatima, kao i da se sve više mladih Kraljevčana odlučuje da trenira američki fudbal.

Veoma je važno da se deca bave bilo kojim sportom i fizičkom aktivnošću, da se sklone sa ulice. U klubu negujemo prave, istinske vrednosti, a naši članovi redovni su učesnici humanitarnih akcija. Jednu smo upravo realizovali i ovih dana uručićemo poklone mališanima na lečenju u Dečjem dispanzeru. – poručio je Ćosić.