Barry Daniels II prvo inostrano pojačanje Mamuta!

428

Mamuti iz Kikinde predstavili su prvo inostrano pojačanje na poziciji sejftija i raningbeka, Barry Daniels II. Američki fudbal je počeo da igra u srednjoj školi Sycamore u Sinsinatiju. Potom je nastavio svoju igračku karijeru na Ashland University, a nakon toga je prešao na Mount St. Joseph u Delhiju u Ohaju, gde je takođe nastavio svoje akademske i sportske aktivnosti. Kroz svoje školovanje, istakao se sportskim i akademskim dostignućima. Sada je spreman nastaviti svoju sportsku karijeru na profesionalnom nivou i svojom igrom je spreman da doprinese uspehu Mamuta u 2024. godini.

Zašto si odlučio da igraš za ekipu Mammoths iz Kikinde?

Tražio sam priliku da igram profesionalno američki fudbal, ali i da se pridružim timu koji će iskoristiti moje talente. Ne samo da znam da mogu odmah doprineti, već i nakon razgovora s ofanzivnim koordinatorom / kvoterbekom Branislavom Feketeom, upoznavanja više o Kikindi i prilikama koje mi se pružaju ovde, bila je logična odluka.

Kakvi su tvoji utisci o Mamutima i protivnicima u Prvoj ligi?

Mamuti imaju čvrstu osnovu tima za predstojeću sezonu. Verujem da će moje pridruživanje timu pomoći da se Kikinda podigne. U ovoj ligi ima puno dobrih timova, od Plavih Zmajeva i Divljih veprova do Vukova. Ništa neće doći lako ove sezone, ali spreman sam za izazov.

Kakva su tvoja očekivanja od lige i sezone 2024?

Prošle sezone su Mamuti ispali u utakmici za ulazak u plej-of. Moja jedina očekivanja su da napravim ime za sebe, ali i da pomognem ovom timu da osvoji šampionski naslov.