Arena liga: Vukodlaci spremni za revanš Vidrama

1061

Druga utakmica grupe 2 Arena liga Srbije između ekipa Werewolves i GTC Vianor Vidre odigraće se u nedelju, 11. novembra u Valjevu.

Ovaj grad će posle dugo godina ponovo imati priliku da vidi tackle fudbal na delu, budući da su njihovi Vukodlaci konačno organizovali meč posle nekoliko odlaganja. Prvi susret pripao je Bečejcima koji su kao domaćini slavili 16 : 0, pa će najavljeni duel ujedno biti i odlučujući za plasman u finale premijerne Arena lige.

Roster Bečeja se u protekle dve nedelje dopunio za još dvojicu igrača: povratnika Vojislava Bjelakovića i novajliju Nebojšu Etemovića. Stoga su Vidre optimistične u nameri da sačuvaju ostvarenu prednost i plasiraju se u finale.

Kapiten bečejskog tima Aleksandar Stefanov izjavio je za sajt KAFVidre.com da ukoliko njegovi saigrači odigraju kao u prošlom meču, bojazni za povoljan ishod neće biti.

S druge strane, Vladeta Vuković, jedan od „Vukodlaka“, istakao je da očekuje mnogo bolju igru svog tima u revanšu.

— Spremni dočekujemo tim iz Bečeja i želimo da ih iznenadimo boljom igrom u napadu i odbrani. Pripremili smo razna iznenađenja u smislu taktike, kao i na svim pozicionim segmentima — rekao je Vuković za sajt KAFVidre.com.

Utakmice se igra na pomoćnom terenu FK Radnički Peti puk u Valjevu, a kik-of je u 15 časova.

U finale Arena liga Srbije iz grupe 1 plasirali su se Imperatori iz Niša.