Drugi vikend Pionirske fleg lige Srbije: Gorile i Orlovi bez poraza

869
Pionirska fleg liga Srbije
Foto: Dragan Zabunović

Pionirska (U15) fleg liga Srbije nastavljena je prošlog vikenda. U nedelju 29. maja odigrani su drugi po redu turniri u obe grupe.

U Beogradu je održan drugi turnir Grupe Jug. Sve utakmice su odigrane paralelno na dva terena, tako da su timovi nastupali bez većih pauza. Flegovci domaćina Orlova sa Novog Beograda su nastavili sa pobedničkim nizom. Prvo su relativno lako savladali Zmajeve iz Beograda, rezultatom 40:6. Istovremeno su Krune savladale mladu ekipu Vukova iz, rezultatom 6:28. Nakon toga Orlovi su relativno lako pobedili i Vukove, dok se na drugom terenu odigravala utakmica između Kraljeva i Zmajeva u kojoj je purpuran tim na kraju slavio. U poslednja dva susreta Orlovi su u odličnoj utakmici savladali vršnjake iz Kraljeva, dok su Zmajevi sigurnom igrom savladala dečake Vukova.

Rezultati:

Orlovi Novi Beograd 40:06 Blue Dragons Beograd
SBB Vukovi Beograd 06:28 Royal Crowns Kraljevo

Orlovi Novi Beograd 35:00 SBB Vukovi Beograd
Blue dragons Beograd 06:39 Royal Crowns Kraljevo

Orlovi Novi Beograd 19:07 Royal Crowns Kraljevo
Blue dragons Beograd 6:21 SBB Vukovi Beograd

Na terenu OŠ “Jovan Popović” u Inđiji, domaćini Indiansi ugostili su Blacks Bajmok i aktuelne šampione Gorillas iz Subotice na drugom turniru Grupe Sever. Prvo su Gorile savladale tim Bajmoka sa 53:26. Potom je mlada ekipa Bajmoka žestoko namučila domaćine, ali su na kraju Indiansi ipak odneli pobedu rezultatom 33:26. Svoju odličnu igru na turniru, tim iz Subotice krunisao je pobedom nad Indiansima rezultatom 55:13.

Rezultati:

Blacks Bajmok 26:53 Gorillas Subotica
Indians Inđija 33:26 Blacks Bajmok
Gorillas Subotica 55:13 Indians Inđija

Pionirska fleg liga Srbije nastavlja se za dve nedelje kada će se odigrati treći turniri.