Još dva kola do kraja Superlige u američkom fudbalu

752

U subotu i nedelju 27. i 28. juna na programu mečevi 8. kola Superlige

Narednog vikenda na programu su mečevi osmog, pretposlednjeg kola srpske Superlige u američkom fudbalu. Vodeći Vukovi sa beogradske Ade ugostiće u večerenjem terminu u nedelju ekipu Obrenovca. U redovima gostiju se nalazi veći deo igrača koji su, kao podmladak “čopora”, prošle godine bez poraza osvojili juniorski šampionat Srbije pa nema sumnje da će biti željni dokazivanja protiv lidera na superligaškoj tabeli.

Dan ranije u Jagodini će snage odmeriti Kelti i niški Imperatori, koji bi u slučaju da nastave pobednički niz ostavili domaćine da i dalje čekaju na prvi trijumf, dok će u nedelju pored duela na Adi biti odigrana još dva meča. U goste Inđiji stižu drugoplasirane Vojvode iz Novog Sada, koje imaju učinak 5-1 kao i Sombor, dok će se u derbiju osmog kola Somborci sastati sa Legionarima iz Sremske Mitrovice, timom koji je posle dva početna poraza zabeležio četiri trijumfa u nizu.

Subota, 27. jun:
17:00 Kelti Jagodina – Imperatori Niš

Nedelja, 28. jun:
17:00 Sombor Celtis – Legionari Sremska Mitrovica
17:00 Inđija Indians – Vojvode Novi Sad
18:00 Vukovi Beograd – Nebeski Gromovi Obrenovac

Tabela: Vukovi 6-0, Novi Sad i Sombor po 5-1, Legionari 4-2, Inđija 3-3, Obrenovac i Imperatori po 2-4, Vršac i Jagodina po 0-6